Split Život

Studenti Pravnog fakulteta u Splitu prikupili više od tri tisuće kuna za opremanje učionice u KBC-u Split

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Splitu i Europska udruga studenata prava ELSA Split organizirali su humanitarnu akciju u kojoj je prikupljeno više od tri tisuće kuna za opremanje e-učionice u splitskoj bolnici.

Hvala svim studentima, nastavnicima i drugim zaposlenicima Fakulteta koji su sudjelovali u našoj Božićnoj humanitarnoj akciji “Moja učiteljica zove se nada” u kojoj je prikupljeno 3.100,00 kuna donacija za djecu koja moraju pratiti nastavu u KBC-u Split – poručuju iz ELSA-e i Studentskog zbora i dodaju da su pored novca, donirane i plišane igračke te školski pribor.

Višak kolača koji su naši studenti ispekli za potrebe humanitarne akcije je također doniran udruzi Most gdje je podijeljen beskućnicima i djeci iz doma za nezbrinutu djecu.

Još jednom velika hvala i nadamo se još većem i boljem odazivu na nekoj od idućih humanitarnih akcija na našem fakultetu! – poručili su studenti Pravnog fakulteta.

Dodajmo ovome da su organizatori na svojim stranicama odmah objavili financijsko izvješće te potvrdu o uplati kako bi cijeli proces bio maksimalno transparentan.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */