Dalmacija

STARI GRAD // Večeras zabavni program povodom Dana grada, primljeni predstavnici gradova prijatelja

U Gradskoj vijećnici u Starome Gradu, 15. kolovoza 2017. upriličen je prijem predstavnika gradova prijatelja iz Češke Republike (Velike Opatovice, Letovice, Kunštat), Republike Slovenije (Zagorje ob Savi, Bohinj), Mađarske (Szentendre) i Grada Samobora.

Predstavnike gradova prijatelja Staroga Grada primili su gradonačelnik Antonio Škarpa i njegova zamjenica Žaneta Roić.

U ugodnoj prijateljskoj atmosferi gradonačelnik je pozdravio sve predstavnike gradova prijatelja, zahvalio im na dolasku, te zaželio ugodan boravak u Starom Gradu.

Svaki od predstavnika iznio je svoje planove za buduću suradnju sa Starim Gradom, posebno na polju kulture, zeštite okoliša (UNESCOVI lokaliteti), sporta, te nekih započetih, a i novih EU projekata koje će Stari Grad provoditi, kao partner sa gradovima prijateljima.

Predstavnici su upoznati s programom povodom Blagdana sv. Roka, te će se svojom nazočnošću, svaka na svoj način uveličati Blagdan sv. Roka – Dan Grada Staroga Grada.

U sklopu proslave Dana Grada Staroga Grada i blagdana sv. Roka – na trgu Tvrdalj Petra Hektorovića s početkom u 24,00 sata popularni pjevač Marjan Ban održat će večeras koncert. Koncertu Marjana Bana prethodi koncert grupe “Diktatori” s početkom u 22,30 sati.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */