Split

Split je bogatiji za još jednu autoškolu, s ovom sigurno nećete pogriješiti!

Nakon liberalizacije tržišta autoškola, Split je bogatiji za još jednu školu koja se bavi obukom kandidata za vozača.

Sa sjedištem na Kmanu i u sklopu srednje škole Dental Centar Marušić nalazi se novootvorena Autoškola Marušić. Prigodnom otvorenju autoškole prošlog vikenda prisustvovali su brojni gosti i prijatelji te predstavnici poslovnih partnera, Igor Šabašov (Porsche Inter Auto Hrvatska), Joško Pejković (Yamaha Pribudić Borčić) i Boris Mustapić (Euroherc). U razgovoru s direktorom tvrkte Antonom Marušićem donosimo informacije koje će zanimati buduće vozače.

U kojim kategorijama obučavate kandidate i po čemu se razlikujete od drugih?
Obučavamo kandidate za kategorije A,A2 i B isključivo na novim vozilima, također posjedujemo najnoviji program za osposobljavanje kandidata iz nastavnog predmeta Prometni propisi i sigurnosna pravila preko kojeg imamo uvid u napredovanje svakog kandidata u tijeku obuke te predavanja održavamo u najsuvremenijoj i najvećoj učionici za kandidate u Splitu.

Vašu autoškolu čine stručne osobe, možete nam ih predstaviti?
Naravno, stalo nam je naravno da naši polaznici kada završe program osposobljavanja u našoj autoškoli izađu na cestu potpuno spremni, a za to se brine naš stručni kadar na čelu sa stručnim voditeljem i predavačem Mariom Đulom magistrom prometa sa završenom pedagoško-psihološkim i didaktičko-metodičkom izobrazbom koji je već s prvom grupom kandidata koji su izašli na ispit dokazao svoje znanje i iskustvo u podučavanju, te je cijela grupa položila testove iz prve! Tu je i naš instruktor, inžinjer prometa Marin Stipičić koji sa višegodišnjim iskustvom u obuci kandidata, također niže zavidne rezultate u prolaznosti kandidata na ispitima.

Gdje kandidati mogu dobiti više informacija?
Svi zainteresirani mogu dobiti sve potrebne informacije na broj telefona 021/583-000. Prijave su već otvorene i kandidati se mogu upisati svaki dan u autoškoli na adresi Benkovačka 10A.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */