Split Magazin

Splićanka Ivana Stapić ljubi pobjednika showa Život na vagi: Malo je on u Splitu, malo ja u Zagrebu

Foto: RTL

Već se nebrojeno puta pokazalo da se najljepše stvari događaju onda kada im se najmanje nadamo. Dorian Crnković i Ivana Stapić u show „Život na vagi“ ušli su kao potpuni stranci željni promjene svog nezdravog načina života. Iz showa izlaze vidno mršaviji i zdraviji te – zaljubljeni!

Naime, tijekom izolacije u kojoj su proveli gotovo tri mjeseca, među njima je zaiskrilo, ali su vezu počeli tek nakon što su oboje izašli iz kuće.

– Od početka mi je Dodo bio velika motivacija, istih smo godina, sličnih interesa, njemu sam se mogla požaliti za sve i postali smo pravi prijatelji. Nakon što sam izašla iz kuće prekinula sam vezu sa svojim tadašnjim dečkom, shvatili smo da nam odvojenost nije išla na ruku i to je bilo to. Nakon što je i Dodo izašao iz kuće, našli smo se, šetali, popričali i shvatili da bismo mogli pokušati zajedno – otkrila je Ivana.

Slično kaže i Dorian, pobjednik druge sezone „Života na vagi“:

– Ivana mi se već u showu počela sviđati, ali tamo se ništa nije dogodilo, nego kada smo izašli van. Našli smo se, pričali i shvatili da smo stvoreni jedno za drugo. Zajedno smo vježbali, hodali po Marjanu, hodali po Jarunu, vozili bicikle, a po danu smo prehodali minimalno po 20-30 km.

Iako zasad funkcioniraju na daljinu, to im ne predstavlja problem.

Malo je on u Splitu, malo ja u Zagrebu i lijepo nam je. Idemo pomalo i ne zamaramo se previše – priča Ivana te otkriva da je nastavila sa zdravim životom i nakon izlaska iz kuće. Pazi na prehranu i redovito trenira. Kako je Dorian već otkrio, dio nagrade će potrošiti za putovanje s Ivanom u toplije krajeve.

– Još ne znamo gdje ćemo. Nekoliko dana prije finala mi je rekao da ćemo, ako pobijedi, na put, ali destinaciju ćemo lako dogovoriti – kaže zaljubljena Ivana. Nema sumnje, Dorianu i Ivani odluka da se prijave za „Život na vagi“ bio je najbolji životni potez.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */