PLUS Split

REVIZIJA ČLANSTVA // Splitski HSP poziva sve koji su voljni radom sudjelovati u pozitivnim promjenama u gradu

Hrvatska stranka prava Split se obratila svima koji su voljni svojim radom kroz HSP sudjelovati u pozitivnim promjenama u gradu, ali i društvu općenito. 

– HSP je kroz svoje političko djelovanje prolazio razne kušnje i izazove, doživljavao uspone i padove, ali ono što je nepobitna činjenica jest da je stranka uvijek bila i ostala uz svoj narod i malog čovjeka; poljoprivrednike, seljake, ribare, umirovljenike, studente, dragovoljce Domovinskog rata i hrvatske branitelje, uz nezaposlene, ali i uz obrtnike i male poduzetnike kao i sve one koji žele živjeti od svoga rada – poručili su iz HSP-a Split.

Drže da je izvrstan rezultat HSP-a na izborima za skupštinu Ličko-senjske županije, kao i na izborima za vijeće Gradskog kotara Žnjan, pokazatelj kvalitetnog rada koji se temelji na mladim, obrazovanim, čestitim i sposobnim ljudima.

– Svi oni koji se žele učlaniti, obnoviti svoje članstvo ili se pak samo informirati o radu i djelovanju Hrvatske stranke prava to mogu učiniti svaki dan od utorka do petka (12. do 15. ožujka) od 18 do 20 sati u prostorijama stranke na adresi Dubrovačka 17. Svi zainteresirani mogu sudjelovati i na otvorenim sastancima predsjedništva podružnice koji se održavaju svakog utorka s početkom u 19.30 sati. Također nas možete kontaktirati na broj: 091/222 6019 ili na e-mail: hsp.split10@gmail.com – dodali su.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */