PLUS Magazin

PRONAŠLI SMO BB TANJU // Udala se, odselila, rodila prekrasnog sina i dalje je nije briga za tuđe komentare

Tanja Jovanović, jedna od najpopularnijih zvijezda hrvatskog realityja već nekoliko godina izbiva iz javnosti. Naletitli smo na njen YouTube kanal u kojem otkriva da se udala i da je postala majka, a putem YouTube-a gledateljima će se predstaviti te im odgovarati na pitanja.

Tanja je poznata kao sestra blizanka slavne plivačice Sanje Jovanović – hrvatske i svjetske rekorderke u plivanju. Pažnju javnosti zaokuplja svoji sudjelovanjem u Big Brotheru gdje je dogurala do samog kraja te se plasirala kao treća finalistica. Deset godina nakon sudjelovanja u tv emisijama osvrnula se na to razdoblje svog života te nam je otkrila neke tajne.

– Prvo što želim da znate o meni je da nevjerojatno obožavam make up. Druga stvar što se tiče kanala je širenje pozitivne energije. Kroz klipove ću pričati sve što mi moja intuicija već duže vrijeme govori. Progovorit ću o puno stvari, pričat ću o životu, pritiscima javnosti, dobrim i lošim stranama “slave”, a cilj svega mi je širenje pozitivne energije – kaže nam Tanja i objašnjava kako se u međuvremenu udala te da je majka jednog predivnog dječaka.

Tanja inače već nekoliko godina živi sa suprugom i sinom u Njemačkoj, a na snimanje video klipova odlučila se jer to voli i kao ni prije, nije je briga tko će što o tome reći.

– Stvarno me ne zanima u životu tko će mi što reći. Znam što želim, koji je moj cilj i nije me briga za tuđe komentare. Dosta često to ljude sputava kako bi ostvarili svoje ciljeve i to je sve skupa negativno. Vrijeme je da ostatak svog života posvetim isključivo pozitivi i širenju pozitivne energije. Puno puta sam na svojoj koži osjetila koliko život može biti okrutan i da je čovjek čovjeku vuk, ježim se od pomisli na ljubomoru velikog broja ljudi, ali to je sada za mane prošlost. Ne razmišljam više o tome, samo se nasmijem i ako mogu nekome pomoći rado ću to napraviti, cilj mi je pomagati i nikako, nikome i nikada nekome ne odmagati – dodaje Tanja i kaže da će gledatelje upoznati i sa savjetima oko mršavljenja, pjevanja i glume.

– Ovo radim zato što volim, nije mi ovo posao te radim ovo iz hobija. Masu ljudi nije ostvarilo stvari koje u životu želi, upravo zbog riječi “što će oni reći” – naglašava Tanja i dodaje da bi svi trebali živjeti isključivo svoj život.

Tanju međuostalim pamte po neslavnom padu sa šanka u Big Brother kući. Video njenog pada pogledan je nekoliko milijuna puta na raznim kanalima YouTube-a te je jedna od najpoznatijih sudionika hrvatskog Big Brothera.

Osim što je sudjelovala u tada iznimno popularnom Big Brotheru, bila je i na Farmi, nastupila je u emisiji Ne zaboravi stihove te je dobila lentu prve pratilje Kraljice Dalmacije. Na svom instagram profilu često sebe snima kako pjeva te tako pokazuje i dokazuje da uistinu ima božanski glas.

Tanja je prije rođena svog sina sklopila brak sa svojim suprugom kod matičara, a u kolovozu se i crkveno vjenčala u dubrovačkoj katedrali. Za svečanu večeru sa svojim odabranikom i najbližim prijateljima odabrala je najpoznatiju dubrovačku plažu Banje, u neposrednoj blizini stare gradske jezgre. Posljednjih godina posebnu pozornost pridodaje svom duhovnom životu te joj vjera u životu jako puno znači.

 

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */