PLUS Hrvatska

PRONAĐENO TIJELO BIVŠE GRADSKE VIJEĆNICE: Susjeda ju je vidjela kroz prozor da leži, policija je provalila u njezin stan

foto: ilustracija

Jučer navečer u svojem stanu pronađeno je tijelo bivše gradske vijećnice Živog zida Mirjane Jukić iz Rijeke, piše Novi list.

Okolnosti smrti još se utvrđuju i ne može se sa sigurnošću reći što se točno dogodilo.

Neslužbeno se doznaje kako nije riječ o samoubojstvu, ali ni o kaznenom djelu.

“Čuli smo za informaciju da je Mirjana Jukić pronađena mrtva u svom stanu. Ona je bila član stranke nekoliko godina, a od prosinca nije član stranke. Nije nam poznato što se dogodilo”, rekao je za 24sataTihomir Lukanić, glavni tajnik Živog zida.

“O ovom tragičnom događaju nama je javila njezina susjeda koja je rekla da ju je vidjela kroz prozor da leži na podu u svom stanu. Nakon toga je pozvana policija koja je provalila u stan i utvrdila da je naša kolegica preminula. Detalje ne znamo, ali smo šokirani ovom tragedijom. Zbog solidarnosti s obitelji i prijateljima preminule odgađamo sva javna istupanja za ovaj tjedan radi žalosti mnogih članova i priprema oko pogreba”, naveli su iz Živog zida.

Angažirana na socijalnim pitanjima

Rođena je 20. travnja 1970. godine, a u Gradsko vijeće ušla je prije dvije i pol godine kad je Živi zid na lokalnim izborima bio u koaliciji s Akcijom mladih. Nije se previše eksponirala u javnosti kao gradska vijećnica, ali upućeni kažu da je bila jako angažirana kad je riječ o socijalnim pitanjima, piše Novi list.

Potkraj prosinca prošle godine podržala je proračun Vojka Obersnela, što je izazvalo napade prema njoj od kolega iz Živog zida.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */