Dalmacija Futsal

PRIJAVITE SE! Sve je spremno za 21. Božićno-novogodišnji malonogometni turnir Solin 2018.

Sve je spremno za XXI Božićno – Novogodišnji malonogometni turnir Solin 2018, koji i ove godine organizira sportska udruga Veterani Salone uz pomoć i pokroviteljstvo Grada Solina.

Već sada se može reći da će poslije tradicionalne „Kutije šibica“ u Zagrebu ovo biti najjači malonogometni turnir u Hrvatskoj. Glavni sponzor turnira Prva Sportska Kladionica Hattrick daje nagradu za prvo mjesto, u konkurenciji mladih, u iznosu od čak 50.000 kuna, a uz turnir mladih odigrati će se i turnir veterana (igrači iznad 35 godina). Zbog atraktivnih nagrada očekuje se dolazak ekipa iz cijele Hrvatske kao i iz susjedne Bosne i Hercegovine. Za finalno večer predviđena je malonogometna poslastica, odnosno revijalni susret malonogometnih veteranskih legendi Splita i Zagreba.

Uz PSK Hattrick kao sponzori i donatori turnira su još: Grad Solin, Solinska zajednica športova, Županija Splitsko- Dalmatinska, Salona dental Solin, Čistoća d.o.o Split, C.B.Relax Solin, Pling.d.o.o. Solin, M4 Markioli grupa d.o.o. Solin i mnogi drugi.

Upitali smo za komentar i Predsjednika udruge Davida Zeku, a on je kratko kazao da obzirom na nagradni fond očekuje se puno jakih i kvalitetnih ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a po najavama i već sada pokazanom interesu dolaze ekipe iz Slavonije, Zagreba, Dubrovnika, Međugorja, Livna, Posušja… Naglasio je kako se nada da će turnir biti prepoznatljiv po fer i sportskom nadmetanju i kvalitetnom suđenju, jer se kao takav pokazao i u ovih proteklih dvadesetak godina, dakle kao najjači malonogometni turnir na ovome području.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */