PLUS Hrvatska

POMOZITE! Lukas ima tri godine i veliku priliku za bolji život, ostvarite mu je

Screenshot: Facebook

Dubrovkinja s đurđevačkom adresom Iva Funtek na društvenim mrežama je obavijestila o novoj humanitarnoj akciji. Ovaj put pomoć treba Lukas, mali Pelješanin kojemu je potrebna operacija.

“Lukas je rođen u blizanačkoj trudnoći sakrvarenjem na mozgu, s 2. na 3. stupanj. Njegova dijagnoza je Bilateralna spastična cerebralna paraliza, zatim periventrikularna cictična leukomalija te simptomatska epilepsija. Lukas danas ima 3 godine i 9 mjeseci, ne moze sjedati, govoriti i ne hoda. Roditelji ga redovito vode na fizooterapeutske, logopedske te neurofeedback terapije, ali to nije dovoljno. Lukas mora ići na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama te lasersku operaciju očiju jer ima izražen konvergentni strabizam. Operaciju će Lukas raditi u Specijalnoj kirurškoj bolnici Medikus u Beogradu, a radit će je dr. Aleksandar Nazarkin, kirurg ortoped,” objavila je Funtek.

Cjelokupna operacija te troškovi rehabilitacije iznose 4000 eura, a radit će se u ožujku, stoga pomozite ako možete uplatom na račun. Ostalo je još malo vremena, pomozite malom Lukasu i poklonite mu najbolji mogući poklon ovog Uskrsa!
BR.RAČUNA IBAN
IVAN HASAN
HR 8023900013221901155

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */