PLUS Dalmacija

Policija objavila detalje ranjavanja u Trogiru: Dva muškarca se posvađali pa pucali jedan na drugog

U srijedu navečer u Trogiru je došlo do svađe i pucnjave u kojoj je ranjen muškarac. Policija je sinoć objavila detalje obračuna. Otkriveno je kako su obojica muškaraca pucali iz istog pištolja.

Podsjetimo, 40-godišnji muškarac je ranjen u nogu nakon što je prvo došlo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba dvojice muškaraca. 45-godišnji napadač je uhićen. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom i ozlijeđenim 40-godišnjakom.

Utvrđena je sumnja da je navedene prigode 45-godišnjak vatrenim oružjem (pištoljem) počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju na štetu 40-godišnjaka, zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu i tijekom večeri će se dovesti pritvorskom nadzorniku.

Kaznena prijava je podnesena i protiv 40-godišnjaka, zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, s obzirom na to da je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je tijekom verbalnog sukoba, neposredno prije nego što je ozlijeđen, iz istog pištolja, koji je ilegalno posjedovao, ispalio hitac pored 45-godišnjaka. Osim kaznene prijave, protiv 40-godišnjaka se podnosi i Optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu, zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */