PLUS Magazin

Počinje drugi Aj Cha festival – Tri dana tuluma u Splitu u čast Dinu Dvorniku!

Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u četvrtak 16. kolovoza koji počinje u 21 sat.

Na partyju koji je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita nastupit će Noa &Funkblasters koji će svirati Dinove hitove, ali i funk klasike, dok će nakon njih DJ Tabu – keeperofthegroove nastaviti tulum do dugo u noć. Najbrži zaljubljenici u Dinove pjesme imat će priliku prisustvovati Aj ChaBoatPartyju nakon tuluma na Rivi! Broj mjesta je ograničen, a u prodaji je samo 150 karata.

Dan kasnije, u petak 17. kolovoza na Bedemu Cornaro nastupit će odlični Psihomodo Pop! Psihiće s Dinom povezuje veliko prijateljstvo, a u samom centru grada će Davor Gobac i ekipa zasvirati u čast Dinu, u godini kada obilježavaju 30. godišnjicu objave svog prvog studijskog albuma “Godina Zmaja” i nakon velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati. Psihomodo Pop će u Splitu održati koncert dvije godine od posljednjeg nastupa, a splitska će publika uživati u hitovima kao što su “Donna”, “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Sve će biti u redu” i “Kad sam imao 16”.

Festival će zatvoriti Dubioza Kolektiv velikim koncertom na Starom Hajdukovom igralištu u subotu 18. kolovoza!

Dubioza Kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Obradom Dvornikove pjesme ‘Treba mi zraka’ otvorili su si vrata ka Aj Cha festivalu te će publika zajedno s njima proslaviti veliko stvaralaštvo Dina Dvornika. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Kao najuspješniji bend s Balkana u zadnjih 20 godina, do sada su nastupili i oduševili publiku na brojnim festivalima diljem Europe i svijeta, promovirajući kulturu ovih prostora. Koncert počinje u 22 sata, a prije njih na pozornici će zasvirati Rezerve, makarski bend koji je u kratkom roku publiku oduševio pjesmama poput “Madona”, “Ne voli, ne voli”, “Potoci suza”… Ovaj energični rock’n’roll bend koji spaja romantično i tragično, pettyjevskerifove i ramonesovsku zaigranost prizivajući zvuk Novog Vala, a ponajviše splitskih Đavola, te beogradskih Idola i U škripcu, publiku će zagrijavati od 21 sat.

Ulaznice za Aj Chaboatparty i sve najavljene koncerte najbrže i najjednostavnije nabavite online.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */