U kužini

OVO NISTE PROBALI // Zapečena tjestenina sa lososom u umaku od soje

Izvor: namirnice.ba

Namirnice:

400 g losos filea bez kožice

300 g tjestenine

umak od soje

3 jušne žlice punomasnog vrhnja

papar

ribani sir

Priprema: Izrežite losos na velike kocke i marinirajte ga u soja umaku oko 30 minuta.

U međuvremenu skuhajte tjesteninu u slanoj kipućoj vodi.

Nakon 30 minuta mariniranja, uklonite višak umaka od soje sa lososa, zatim mu dodajte tjesteninu i vrhnje. Začinite i polako promiješajte. Ravnomjerno rasporedite po posudi za pečenje i pospite naribanim sirom.

Zagrijte pećnicu na 220 ° C. Pecite oko 20 minuta (dok ne porumeni).

Dobar tek želi vam Dalmacija Plus!

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */