PLUS Hrvatska

OTAC NESTALOG STUDENTA ZAVAPIO PRED KAMEROM: Karlo, ako nas igdje vidiš, daj nam se vrati!

Screenshot: NOVA TV

Dok traje potraga za nestalim zagrebačkim studentom Karlom Kurtanjekom koji je nestao u srijedu, njegov otac Dubravko Kurtanjek rekao je za Dnevnik Nove TV  da još uvijek nemaju nikakve konkretne informacije o njemu te je pozvao sina da se vrati.

Karlov otac je rekao da od policije nisu dobili nikakve konkretne informacije, osim da je u tijeku istraga, ispitivanje i pregledavanje kamera, te da je u tijeku intenzivna potraga.

“Mi nemamo nikakvu konkretnu dojavu o bilo čemu, da je negdje viđen za sada. Sve je u postupku pregledavanja. Nemam informaciju da je negdje uočen na kamerama.”

Tvrdi da i sami traže informacije o Karlu kod prijatelja i rodbine, a kćerke su oko toga jako angažirane na društvenim mrežama. Također su se raspitivale o njemu i po naselju.

“Imamo informaciju od susjeda da ga je vidio taj dan u 8:15 sati da se vozio na biciklu, što je konkretna informacija. Jer on je otišao biciklom od kuće na fakultet.”

Iako mu već peti dan nema traga, svi su još uvijek uvjereni da će se Karlo ipak pojaviti i da će se sve završiti pozitivno.

Na pitanje što želi poručiti sinu, Dubravko je rekao: “Karlo, ako nas igdje vidiš, daj nam se vrati. Stvarno te željno iščekujemo – mi roditelji, sestre, naročito tvoja nećakinja Veronika. Vrati se, sine.”

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */