PLUS Hrvatska

OSTAJU UZ PLENKOVIĆA // Pupovčev SDSS sasvim očekivano ne izlazi iz vladajuće koalicije.

Predsjedništvo SDSS-a održalo je sjednicu u prostorijama Srpskog narodnog vijeća u Gajevoj ulici u Zagrebu gdje je odlučivalo o tome hoće li ostati u vladajućoj koaliciji ili ne. Nakon sastanka poručili su da neće izaći iz koalicije, nego da će nastaviti razgovor, piše N1.

Dragana Jeckov i Boris Milošević rekli su samo da je na sastanku zaključeno da će razgovarati s koalicijskim partnerima, a Milorad Pupovac nije davao izjave.

Pupovac je najavio prošle srijede da će odmah nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji vrh stranke raspravljati o ostanku u vladajućoj koaliciji. Pupovac je prethodno u nekoliko izjava za medije naznačio da razmišlja o izlasku iz vladajuće koalicije.

“Previše se toga nakupilo, a sada je na stranačkom vodstvu da odluči što ćemo dalje”, izjavio je Pupovac za Media servis dodajući kako je o tome dugo razmišljao. “To je bila reakcija koja je rezultat duljeg promišljanja i ozbiljnog promišljanja nas kao članova vladajuće koalicije. Više je razloga, i to je poruka koju smo morali poslati”, rekao je.

U istom razgovoru poručio je kako je stao na “crtu koju ne može prijeći” i to zbog govora mržnje koji potiču vladajući.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */