PLUS Dalmacija

Omišani velikog srca organiziraju humanitarnu utakmicu za Noru i njene Kolibriće

Facebook: MNK Olmissum

Da su Omišani velikog srca pokazuje to činjenica da i ove godine, 2. veljače u 19:00 sati malonogometni klub Olmissum organizira prijateljsku utakmicu humanitarnog karaktera. Jesenski prvak 2. HMNL jug, u goste je pozvao MNK Square Dubrovnik.

Ove dvije futsal momčadi po prvi put će dijeliti omiški parket, a glavni cilj je pomoći sumještanki Nori i svim ostalim Kolibrićima. Ove godine, pod sloganom ‘Omiš za Noru i njene prijatelje Kolibriće’, nastojat će se prikupiti sredstva za djecu oboljelu od SMA, odnosno spinalne mišićne atrofije koja će biti uplaćena na račun Udruge Kolibrići, i naravno dati podrška svim članovima Udruge Kolibrići.

– Olmissum je ponovno uz Kolibriće i oboljele od SMA. Nakon prošlogodišnje više nego uspjele humanitarne utakmice ponovno organiziramo istu kako bi iskazali potporu oboljelima na njihovom putu do lijeka. Dok čekaju novu odluku povjerenstva i ministra, pokažimo im kako nisu sami. Olmissum je bio uz Noru i Kolibriće i na Markovom trgu, ne sumnjamo da će biti uz nju i u svom rodnom Omišu – izjavio je dopredsjednik kluba Josip Škorić.

– Hvala Olmissumu na podršci koji je od prvog dana uključen u naše aktivnosti. Nakon hvalevrijednog odaziva protekli vikend na Markovom trgu, nadam se da ćemo se još jednom svi okupiti i zajedno do kraja izgurati ovu priču. Svi zajedno se nadamo pozitivnom odgovoru o liječenju djece na respiratoru i starijih od 18 godina – s par riječi obratila nam se majka male Nore, gospođa Marina Rogošić.

Hvalevrijedna gesta dvaju klubova koja će pokazati da sport vrijedi mnogo više. Cijena ulaznice je dvadeset kuna, sav prihod bit će doniran Udruzi Kolibrići, a moći će se kupiti na ulazu u dvoranu Ribnjak na dan utakmice te od srijede u lokalnim omiškim kafićima. Zato, ne dvojite jer dvorana je dovoljno velika i topla da primi sve one koji žele podržati i pomoći, uz to i uživati u vrhunskoj futsal priredbi.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */