PLUS Dalmacija

Odgojiteljica iz Imotskog koja psuje djecu dala je otkaz

Sceenshot: Index

Ravnateljica Dječjeg vrtića Imotski Jelenka Jukić za Index je rekla da je u subotu, dan nakon što smo objavili snimku njene zaposlenice kako psuje djecu, ta odgojiteljica vrtiću dostavila svoju pisanu ostavku.

Ja sam sad na sastanku pa ne mogu razgovarati, večeras je sastanak Upravnog vijeća vrtića koje će odlučiti što će biti s gospođicom – kratko je rekla ravnateljica.

Na upit je li primila ostavku dotične odgojiteljice, rekla je da jest i da joj je dostavila pisanu ostavku u subotu.

Ona je tu bila samo na zamjeni – objasnila je ravnateljica i dodala da će o svemu odlučiti Upravno vijeće, a nije nam odgovorila hoće li ostavka spomenute odgojiteljice biti prihvaćena.

Podsjetimo, Index je u petak prvi objavio snimku odgojiteljice imotskog vrtića koja je sama sebe snimila kako psuje djecu.

Šta je bog te posra, šta je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga jeba s Bibijem više, svima, šta ne iđete kući – čuje se odgojiteljica imotskog vrtića koja je sama snimala ovu scenu i potom je poslala prijateljici.

U petak smo zvali ovu odgojiteljicu, no na telefon nam se javila njena majka koja je i sama odgojiteljica u istom vrtiću. Potvrdila nam je da je na snimci njena kći i rekla da je sve skupa velika pogreška i grozna šala.

Znam pozadinu cijele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć prije bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo sa psovkama i njima je to bilo smiješno. I drugi dan je ona došla u smjenu i htjela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smiješna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred djecom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmije. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću – rekla nam je njena majka.

Potom je počela s nekim razgovarati i kad nam se opet javila, rekla je da smo je zatekli.

Moja kćer nije takva, to nije njen rječnik, dogodila se užasna greška i javit će vam se njen odvjetnik i s njim se dogovorite. Nemojte na osnovu ovako uznemirene majke pisati nešto – rekla nam je majka djevojke koja je urlala i psovala na djecu.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */