Dalmacija

NOVI PREDSJEDNIK SDP-a VRGORAC: Imamo volje, imamo želje, ne bojimo se odgovornosti!

U prostorijama SDP Vrgorac je održana Izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a te je izabrano novo rukovodstvo, ali su i definirane programske smjernice budućeg djelovanja.

Članice i članovi Gradske organizacije SDP-a Vrgorac izabrali su svog novog predsjednika Sašu Šimunovića, dva potpredsjednika, Stanka Bašić i Davor Barbir te članove Gradskog odbora. Saša Šimunović siguran u budućnost novog i ojačanog SDP-a Vrgorac izjavio je:

Prije svega, koristim priliku da se zahvalim svim članicama i članovima koji su danas izašli na izbore. Ovo je za mene velika čast ali i obaveza. Smatram da je SDP Vrgorac već prije dvije godine trebao imati svoga predsjednika i siguran sam da bi danas bili u puno boljoj situaciji nego što jesmo. No za prolivenim mlijekom ne treba plakati, pred mnom i članstvom je puno posla, kako u vezi konsolidacije same stranke tako i u pogledu projekata vezanih za grad Vrgorac i njegovih sela. Imamo volje, imamo želje, ne bojimo se odgovornosti, nećemo obećavati brda i doline preko noći i nećemo se zamarati ideološkim stranputicama. Idemo čista obraza i ljudski, idemo se izboriti za bolje sutra svih nas, a posebno onih mladih koji tek dolaze i kojima ćemo ovaj grad ostaviti sutra u nasljeđe.

Na Izbornoj konvenciji Gradske organizacije SDP-a bio je nazočan i tajnik SDP-a Splitsko- dalmatinske županije Goran Jurić koji se zahvalio dosadašnjem i čestitao novom rukovodstvu:

Čestitam predsjedniku, potpredsjednicima te izabranim članicama i članovima Gradskog odbora. Građankama i građanima Vrgorca kao SDP dajemo alternativu, upozoravamo na ono što nije dobro i konstruktivno nudimo rješenja. SDP ima ljude koji će biti na visini zadatka i uz neizostavnu potporu, koju ćemo kao Županijska organizacija pružati, vjerujem u jedinstvo i uspjeh kako na području Vrgorca, tako i u cijeloj našoj županiji. SDP nije stranka „od jučer“, ali jest stranka „za sutra“. Jačanjem ljevice otvaramo tolerantnije i humanije društvo, a da će to građani prepoznati- ne sumnjam!“.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */