PLUS Split

NIJE BIO SAM: Mladić propucan u Splitu opisao što se dogodilo

foto: ilustracija

Mladić koji je u srijedu navečer propucan u Splitu operiran je u KBC-u Split.

Riječ je o 27-godišnjem Marku Bekavcu koji je ranije ove godine već bio propucan u Splitu. Njemu su u splitskoj bolnici operirali strijelnu ranu koju su okarakterizirali kao lakše ozljede.

Za osobom koja je Bekavca propucala u vrat policija intenzivno traga. Kako neslužbeno doznaje Index, policija je jučer provela više obavijesnih razgovora kako bi došla do počinitelja. Službeno su nam iz policije potvrdili da još nemaju sumnjivca, ali da intenzivno tragaju za počiniteljem.

“Kriminalističko istraživanje je u tijeku. Tragamo za počiniteljem. Još uvijek nemamo osobu koju bismo doveli u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela”, kratko su za Index rekli iz splitske policije.

U trenutku pucnjave nije bio sam

Danas su otkriveni novi detalji pucnjave pa se tako doznaje da je na Bekavca nepoznati počinitelj pucao dok je s djevojkom sjedio u automobilu. Ispaljena su najmanje četiri hica, a jedan metak Bekavca je pogodio u stražnji dio vrata.

Slobodna Dalmacija otkriva i da je Bekavac policiji kazao da je napadač došao jako blizu automobila i zapucao.

Nakon što je ranjen, Bekavac je nazvao policiju i obavijestio ih što se dogodilo, a zatim je nazvao i svog prijatelja A.O., koji je pio piće u jednom kafiću. Tog prijatelja i još jednog mladića na mjestu napada zatekla je policija te su bili zadržani na kriminalističkoj obradi, no obojica su tijekom srijede puštena na slobodu.

Podijeli, neka i drugi vide.
/* ]]> */