Ljepota

NEODOLJIVE USNE // Kako usnama vratiti glamur?

Glamurozne usne nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Usne su sastavni dio ljepote lica i cjelokupnog izgleda.

Ipak, kako starimo usne gube svoju punoću i postaju isušene, pa je održati ih glamuroznima pravilnom njegom nužna stvar za očuvanje ljepote.

Prva stvar za njegu usana i održavanje mladolikog izgleda je hidratacija. Starenjem se usne prirodno isušuju i gube sposobnost samostalnog vlaženja. Stalno na njih nanosite balzame koje sadrže vazelin ili druge njegujuće sastojke.

Druga bitna stvar za glamurozne usne je anti-aging make-up. Očito je da starenjem usne gube na svojoj privlačnosti, ali to se učinkovitomože vratiti pravilnim izborom šminke. Vrlo je važno isprobati različite nijanse sjajila i ruževa, dok ne pronađete one koji najbolje odgovaraju tonu vaše kože.

Tamnopute osobe bi trebale birati crvene ruževe. Srednje tamne puti neka teže narančastim i smeđim nijansama.

S godinama biste trebali izbjegavati mat ruževe te više koristiti sjajila koja će usnama vratiti puninu. Za dodatni učinak na sredinu donje i gornje usne nanesite nešto svjetliju i sjajniju nijansu od temeljnog ruža. Ruž će vam se sve više uvlačiti u pore pa birajte one stalnije koji će ostati tamo gdje ih nanesete i neće se razlijevati.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */