Borilački sportovi

NE ZABORAVLJA // Conor McGregor žali se na suđenje protiv Mayweathera mjesec dana nakon borbe

foto: screenshot // Youtube

Conor McGregor još uvijek se nije pomirio s činjenicom da nije uspio savladati Floyda Mayweathera, a čak mjesec i po nakon meča opet se vratio na “spornu” odluku sudaca.

Podsjećamo, meč je riješen u desetoj rundi kada je Mayweather slavio tehničkim nokautom, a u tim trenucima Irčeve ruke bile su totalno spuštene i izgledao je kao da nema snage da nastavi borbu, što je sudac okarakterizirao pobjedom za Amerikanca.

Bez obzira na to, McGregor smatra da je imao snage nastaviti meč i da je sudac prekinuo meč u trenutku kada mu ništa nije bilo.

-Skoro sam ga srušio u devetoj rundi. Prije toga sam ga ozbiljno pogodio u tijelo i onda sudac prekine borbu na prvi znak moje slabosti. Zapravo, nije mi bilo ništa. Kakav je to sudac i kakva je to odluka? Morali su mi dopustiti da se nastavim boriti, međutim, znao sam da neće biti pošteno – kazao je Conor McGregor.

Floyd Mayweather se nakon dvije godine vratio iz boksačke penzije i u Las Vegasu je savladao Conora McGregora te tako ostao neporažen u svojoj profesionalnoj bokserskoj karijeri, a u meč protiv Irca ušao je sa skorom od 49 pobjeda u 49 borbi.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */