PLUS Dalmacija

Najbolji kaštelanski policajac je Josip Ukić

Foto: Grad Kaštela

Povodom blagdana svetog Mihovila, zaštitnika policije, gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa zamjenicom Jadrankom Matok Bosančić organizirao je prijem za najboljeg policajca 2018. iz PP Kaštela.

Riječ je o policijskom službeniku Josipu Ukiću koji je od gradonačelnika dobio zahvalnicu i novčanu donaciju od 2 i pol tisuće kuna.

Josip je u službi nešto manje od 11 godina i cijelo to vrijeme radi u PP Kaštela. Postiže izuzetne rezultate, posebno u sprječavanju prekršaja vezanih uz konzumaciju droga, ali i obiteljskog nasilja te sprječavanja remećenja javnog reda i mira – kazao je o najboljem policajcu Marino Dražin iz PP Kaštela.

Ja bih se zahvalio svojim kolegama na njihovoj potpori. Ponosan sam što sam upravo ja izabran za najboljeg među njima, ali moji rezultati su rezultati svih nas u Kaštelima. Najteže mi je otići u nečiji dom, uredovati kod obiteljskog nasilja, a danas ga je sve više jer su mnogi u lošoj socijalnoj situaciji koja dovodi do sukoba unutar obitelji – izjavio je Ukić. Gradonačelnik Kaštela Denis Ivanović čestitao je najboljem policajcu i zahvalio ne samo njemu nego i svim njegovim kolegama koji rade na očuvanju sigurnosti u Kaštelima. Ovom prilikom je istaknuo sjajnu suradnju Grada i PP Kaštela.

Ovih godinu i pol dana, od kada sam na mjestu gradonačelnika s policijskim službenicima imali smo cijeli niz razgovora, sastanaka, a sve je rezultiralo vrlo dobrom suradnjom, posebno između policijskih službenika i našeg komunalnog redarstva. Da je posao policije učinkovit te da je naša suradnja na zavidnoj razini govori i podatak da je tijekom sezone u Kaštelima svakog dana deset tisuća ljudi više, a nije zabilježen ni jedan veći problem – kazao je gradonačelnik.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */