Dubrovnik Dalmacija

Na Staru godinu biciklisti se penju na Sniježnicu, nije kasno da im se pridružite

Foto: DUbrovnik INsider

Biciklistički klub Konavle poziva i ove godine na organizirani, sada već tradicionalni, uspon na Sniježnicu MTB biciklima, na Staru godinu, 31.12.2017.

Start za bicikliste je u 8 sati ispred vatrogasaca na Zvekovici, a novost je da u usponu ove godine mogu sudjelovati i vozači s cestovnim biciklima, koji će svoje bicikle moći ostaviti u Kuni Konavoskoj i krenuti na uspon u 10 sati s ostalim sudionicima koji će ići pješice na Sniježnicu (svi oni koji neće voziti bicikl a koji će ići pješice okupljanje je u 10 sati u Kuni!).

Nakon silaska bit će organizirano prigodno druženje u prostorijama kluba na Zvekovici. Potrebno je ponijeti prikladnu odjeću i obuću (čvrste tenisice ili gojzerice, toplu slojevitu odjeću, vjetrovku, rezervnu majicu), dovoljne količine vode i hrane za okrepu.

Potvrdu svog dolaska kako bi događaj što bolje organizirali nam možete poslati u inbox na facebook stranici BK Konavle ili na mail: bk.konavle@gmail.com . U slučaju loših vremenskih uvjeta, organizatori javljaju kako ćete na vrijeme biti obaviješteni o promjenama.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */