PLUS Dalmacija

MOSTOVA ZASTUPNICA POTVRDILA PREDIVNU VIJEST: Suprug i ja smo presretni. Krajem rujna stiže prinova

Ivana Ninčević Lesandrić, zastupnica kluba Mosta, koja je u listopadu prošle godine na raspravi u Saboru iznijela svoje traumatično iskustvo kiretaže “na živo”, krajem rujna trebala bi postati majka.

Kako doznaje 24sata, da je Ivana trudna nešto više od četiri mjeseca znali su do sada jedino članovi uže obitelji. “Suprug i ja smo presretni. Krajem rujna stiže nam prinova. Jedva sam dočekala da mi liječnik kaže da je sve u redu i da mogu napokon ‘prodisati’.”

Budući da je tri mjeseca imala trudničke mučnine i samo joj se spavalo, kroz smijeh kaže kako se suprug zna šaliti s njom da konačno i nju netko zeza. “Suprug mi se smije i stalno govori: Konačno da i tebe netko zeza i ne da ti mira.”

I dalje nastavlja raditi
“Nije mi bitan spol djeteta. Od toga mi je puno važnije da trudnoća prođe u redu i da dijete bude zdravo. Doktor već zna spol, ali nisam željela da mi ga otkrije. Želim da to bude iznenađenje. Nadam se da ću izdržati”, kaže zastupnica koja za sada ne planira prestati s poslom. “Radit ću sve dok budem mogla, jer nisam naviknuta drugačije”, tvrdi.

KBC Split traži poništavanje rješenja Agencije
Na početku trudnoće Ninčević Lesandrić je doznala i da je KBC Split podnio tužbu Upravnom sudu kojim traži poništavanje rješenja Agencije za zaštitu podataka. Naime, ta agencija je prihvatila njezin zahtjev da je predstojnik Klinike za ženske bolesti i porode splitske bolnice Deni Karelović u medijima iznio detalje o njezinu zdravstvenom stanju i objavio opis medicinskog zahvata kiretaže. I dalje traje postupak između zastupnice i bolnice, budući da liječnici tvrde kako je dobila anesteziju, piše 24sata.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */