Shopping & Stil Magazin

OVO MORATE IMATI // Šik ruksaci koji spajaju hrvatsku tradicionalnost s modernošću

Kao što je i svaka žena jedinstvena,tako je i svaki Pepiere ruksak također jedinstven.

Predstavljamo vam jedinstvenu ženu koja ih uz pomoć supruga izrađuje i pretvara u vlastitu priču. Ona je Marija Maloča iz Osijeka, magistra psihologije koja pohađa i studij logoterapije, a nedavno je završila i tečaj šivanja.

Inspirirani tradicionalnim cekerom Pepiere ruksaci se proizvode u tri boje i u različitim veličinama dok u ponudi imaju i kožni novčanik minimalističkog stila. Izdržljiv modni dodatak istovremeno omogućuje funkcionalan i trendy doživljaj kojeg svakako morate imati!

– Suprug i ja smo početkom prošlog ljeta došli na ideju kako bismo voljeli nešto raditi osim poslova kojima se inače bavimo, a imamo i prijatelje koji imaju iskustva u vođenju takve vrste posla – kaže nam Marija koja je odlučila za Dalmacija Plus podijeliti svoja pozitivna iskustva.

– Htjeli smo proizvod koji će spojiti tradicionalnu hrvatsku izradu s nečim novim i modernim. Tako samo došli na ideju izrade pletenih ruksaka od kukuruzovine s dodacima od kože.

Marija dodaje da je ono što ih inspirira tradicijski hrvatski zanati koji polako padaju u zaborav. Uz malo maštovitosti i truda, oživljavaju tradiciju i spajaju je s modernim minimalističkim stilom, te tako stvaraju poželjan modni dodatak.

– Cijeli ruksak je ručno rađen. Prvi korak je izrada kalupa za ruksak, od drveta. Nakon izrade kalupa, od kukuruzovine se ručno plete baza ruksaka. U tom trenutku imamo samo golo tijelo ruksaka – čistu kukuruzovinu. Zatim slijedi odabir kože, koja mora biti dovoljno mekana, ali opet čvrsta. Koža se ručno reže, utiskuje se naš logotip, a nakon toga kožu, zajedno sa sirovim pamukom koji se koristi za podstavu, ručno prišivamo za tijelo ruksaka. Kao što vidite, cijeli proces je čisti ručni rad, a svi materijalni su prirodni – ističe Marija.

 

Vrlo simpatična, stručna i nadasve ljubazna Marija kaže da se odlučila dati intervju za naš portal upravo jer im je cilj da što veći broj ljudi vidi proizvode koje nude.

– Svi koji su do sada vidjeli proizvode većinom su bili oduševljeni idejom i izradom, te originalnošću ruksaka. Dobivamo jako puno pozitivnih povratnih informacija, a posebno nas raduje kada nam se jave zadovoljni kupci koji se uvjere i u kvalitetu i funkcionalnost proizvoda – dodaje Marija.

Ove predivne proizvode možete pronaći na njihovoj Pepiere web stranici. 

Besplatno oglašavanje

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */