PLUS Zdravlje U kužini

MORATE IH PROBATI // U Split stigle svjetski poznate sirove slastice koje možete jesti u neograničenim količinama

Već je svima poznato da je splitski Eco Garden – trgovina domaće spize i prirodne kozmetike postala mjesto ugodnog druženja, informiranja o zdravlju i dobrobiti prirodnih i eko namirnica, ali i besplatnog degustiranja brojnih zdravih namirnica. Eco Garden je sada odlučio otići korak dalje i u svoju svakodnevnu ponudu uvrstiti u potpunosti zdrave sirove slastice koje doslovno možete jesti u neograničenim količinama.

Nakon brojnih OPG-ova, domaćih proizvođača džemova, pekmeza i medova, ali i vrhunskih kvalitetnih vina, lješnjaka, batata i ostalih zdravih namirnica splitski dućan Eco Garden odlučio je otići korak dalje i svojim kupcima omogućiti svakodnevno svježe sirove slastice u koje ćete se zaljubiti. Ovu suradnju je Eco Garden sklopio s poznatim brendom ZDRAWO koji je specijaliziran za sirove slastice (raw cakes) koji idu ruku pod ruku sa zdravom prehranom,a uz to su postale i svjetski trend.

Ovakve slastice možemo bez grižnje savjesti jesti svaki dan, nutritivno su bogate i naše tijelo će opskrbiti kvalitetnim “gorivom” i držati nas sitima i po nekoliko sati, što je glavna razlika između ZDRAWO slastica i klasičnih slastica, koje se uglavnom sastoje od rafiniranog šećera, bijelog brašna i nezdravih masti i ulja, emulgatora i ostalih umjetnih dodataka.

Za one koji nisu upoznati s pojmom “sirove slastice”, one se sastoje od orašastih plodova, svježeg ili sušenog voća, nekog prirodnog zaslađivaća i najčešće kokosovog ulja. Znači, ne sadrže gluten, šećer ni bilo kakve umjetne dodatke, što znači da su prikladni za vegane, osobe s celijakijom i šećernom bolesti… Zapravo, za svakoga tko brine o svom zdravlju.

Zašto sirovi?
Jer je tako u svakoj namirnici sačuvana maksimalna raznolikost nutrijenata (vitamini, minerali, probiotici, enzimi,…).Termičkom obradom se ti nutrijenti potpuno ili djelomično uništavaju. Pa zašto nebi učinili nešto dobro za svoje zdravlje pa umjesto odlaska u najbližu pekaru dali priliku ZDRAWO slasticama u Eco Gardenu i svojim nepcima priuštili zdrav i ukusan desert kojeg možemo slobodno nazvati obrokom.

Za sve one skeptične u sve gore napisano i navedeno, Eco Garden i ZDRAWO brend vas pozivaju na promociju i besplatnu degustaciju u njihovom dućanu u ulici Ljudevita Posavskog 14A, nasuprot Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u samom centru Splita. Promocija će se održati 19.2. od 16 do 18 sati i uopće ne sumnjamo da ćete se zaljubiti na prvi zalogaj. Eco Garden i ovim nastavlja svoju tradiciju degustiranja i kušanja njihovih proizvoda što je najbolji način testiranja kvalitete namirnica koje kod njih možete kupiti. Ukoliko ipak ne možete doći na besplatnu degustaciju ne brinite, Eco Garden ostaje na istom mjestu te ćete ZDRAWO slastice moći pronaći i naručiti u ovoj posebnoj trgovini domaće spize i prirodne kozmetike.

Iako je paleta ZDRAWO slastica uistinu jako bogata, šarolika i raznovrsna na promociji će svi zainteresirani moći degustirati njihove najpoznatije slastice: RAWFAELLO, JAFFA, CHOCHO MOUSSE, ŠTRUDEL, ŠUMSKA MATCHA, MRKVA, VOĆNI CHEESECAKE i brojne druge.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */