PLUS Dalmacija

Mlatili se na ulici, u Zračnoj luci i u kafiću na Zenti. Sad su privedeni.

foto: ilustracija

Splitska je policija uhvatila trojicu muškaraca koje su osumnjičili za napade na druge muškarce. Utvrdili su da je 21-godišnjak na Putu Supavla, 27. siječnja, s još jednom nepoznatom osobom napao 22-godišnjaka. Nanino mu je lakše ozljede zbog kojih mu je pružena pomoć liječnika. Protiv 21-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, a za još jednim napadačem traga policija.

Dovršili su istragu i nad 28-godišnjakom i 38-godišnjakom koji su se posvađali u Zračnoj luci. Stariji muškarac je vikao na mlađeg koji ga je napao i teško ozlijedio. Protiv 38-godišnjaka je podnesen optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je protiv 28-godišnjaka podnesena kaznena prijava, zbog kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

Uhićen je i 26-godišnji Nijemac koji je 31. siječnja u ugostiteljskom objektu na Zenti napao i teško ozlijedio 31-godišnjeg talijanskog državljanina. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 26-godišnjak je uz odgovarajuću kaznenu prijavu doveden pritvorskom nadzorniku.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */