Moj dom

MAŠTA MOŽE SVAŠTA // Nekoliko pametnih ideja za uređenje koje štede novac

Svoj životni prostor možete napraviti atraktivnim uz malo mašte i ne previše novca. Već smo ranije pisali o načinima na koje možete urediti svoj dom, bez prevelikih ulaganja, a danas ćemo vam predstaviti pet trikova zahvaljujući kojima ćete unijeti potpuno osvježenje u svoj dom.

1. Napravite razmještaj

Ovim potezom napravit ćete značajne promjene u svom domu koje vas neće koštati ništa. Napravite nacrt, promislite može li se vaša zamisao izrealizirati i krenite u akciju. Imat ćete osjećaj da ste u potpunosti promijenili svoj životni prostor.

2. Novi tepih

Nabavite mali, efektni tepih za dnevni boravak, na njega stavite stolić za kavu i vaš dnevni boravak dobit će sasvim novu dimenziju. Pazite samo da boja tepiha ne odudara od boja koje dominiraju u prostoriji.

3. Namještaj od paleta

Namještaj od paleta zadnjih je godina postao veliki hit u uređenju interijera, što zbog ekonomičnih, što zbog estetskih razloga. Uz malo mašte i kreativnosti, možete ih lako uklopiti u bilo koji dio svog doma – od interijera do eksterijera.

4. Preuredite stare komade namještaja ili dekoracije  

Zavirite na tavan ili u garažu i zasigurno ćete pronaći hrpu starog namještaja ili dekoracija koje više ne koristite. Bacite se na posao i udahnite im novi život. Svom domu podarit ćete nešto sasvim drugačije – djelo vaših ruku!

5. Za kraj – riješite se nepotrebnih stvari

Sve sitnice i gluposti koje ste skupljali zadnjih godina bacite u smeće. Dobit ćete više prostora kojeg možete ukrasiti drugim stvarima ili ga jednostavno ostaviti praznim, kako se vaš dom ne bi činio prenatrpanim.

Izvor: magishome.com

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */