PLUS Hrvatska

MAJKA DARUVARČEVE ŽRTVE PRIMILA PRIJETNJE SMRĆU: ‘Sprema vam se pakao, izabrat ću koju ću prvo upucati’

Screenshot: RTL

Majka 18-godišnje Zadranke, koju je Darko Kovačević Daruvarac (31) u lipnju prošle godine brutalno premlatio u jednom zadarskom kafiću, primila je prijetnje smrću na Instagramu.

Ana Gurlica na Facebooku je objavila poruke koje joj je, barem tako stoji u potpisu, poslao Daruvarčev prijatelj.

‘Sprema vam se pakao’

Poruku prenosimo u cijelosti:

“Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa jeb** vam mater u pi**u.

Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije “živčani slom”.

Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro. Prijatelj od Daruvarca, poz”, poruka je koju je danas predvečer na Facebooku objavila majka pretučene 18-godišnje Zadranke.

Majka prijetnje prijavila policiji

Ana Gurlica prijetnje smrću prijavila je policiji.

“Da, primamo prijetnje. Upravo sam na policiji”, rekla je kratko za Index vidno uznemirena majka Daruvarčeve žrtve.

Daruvarac izlazi na slobodu

Nakon što je prije manje od mjesec dana 31-godišnji Darko Kovačević poznat kao ‘Daruvarac’ proglašen krivim na Općinskom sudu u Zadru zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke u nedjelju izlazi na slobodu. Podsjećamo, Kovačević je nepravomoćno osuđen na kaznu od pet godina zatvora.

Kako su mu tijekom boravka u pritvoru prestale vrijediti mjere opreza koje su donesene prilikom njegova puštanja iz pritvora u prosincu prošle godine, morat će mu se vratiti putovnica i osobna iskaznica, te su prestale su vrijediti i druge mjere poput zabrane napuštanja prebivališta, obveze triput tjedno javljanja policiji, te približavanje i kontaktiranja svoje žrtve.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */