PLUS Shopping & Stil

LuLu&Brands CS otvara svoja vrata i u Splitu na oduševljenje mnogih Splićanki!

LuLu&Brands Concept Store širom otvara svoja vrata u ponedjeljak 02.listopada od 09:00h u Splitu na adresi Majstora Jurja 9 na zadovoljstvo mnogih Splićanki ali i ostalih Dalmatinki kojima će biti dostupnije najbolje kreacije njihovih brandova!

Obzirom da dame u Splitu i okolici  imaju jako puno stila i oduvijek cijene dobar dizajn, a povratne informacije su odlične, nakon Šibenika savršeno će se uklopiti u grad pod Marjanom kako bi ponuda trgovine olakšala izbor najboljeg odjevnog i dekorativnog predmeta domaćim i stranim kupcima.

O širenju na područje Splita, početku jedne nove avanture s kim surađuju i iznenađenjima koje nam spremaju, otkriva nam vlasnica  LuLu&Brands CS Ana Milaković.

S kojim dizajnerima iz Splita surađujete?

– Od splitskih brendova surađujemo sa La Croix Royal, Kaviy Couture, Little Wonder Jewelry, Monika Sablić i La Koffa. Osim njih naš dućan je nadaleko poznat po popularnim domaćim modnim brendovima LuLu Couture, Krie Design, Boimar Clothing te mnogim brendovima nakita i modnih dodataka.

Vrata vašeg dućana odlučili ste otvoriti bliže ženama iz Splita? Da li su po vašem mišljenju Splićanke modne maherice? 

Split nam je na pameti još od ove zime jer su mnoge Splićanke (pa i Sinjanke, Makaranke, Trogiranke…) vrlo brzo otkrile naš dućan u Šibeniku i vikendima vjerno dolazile u shopping. Zezale smo se da je Šibenik postao prava modno-turistička destinacija zbog LuLu&Brands. Splićanke su definitivno među najbolje odjevenim ženama Hrvatske, čak i svijeta. Ta predanost i ozbiljnost kojom shvaćaju modu je doista hvalevriiedna i to se vidi čim stupiš nogom u Split. One pobožno prate sve najnovije trendove, ali ih s takvom lakoćom interpretiraju u svoj osobni stil da je baš divota gledati ih. Ne boje se biti jedinstvene, u stvari to im je cilj. Cijene kvalitetu i dizajn i ne boje se biti svoje. Uz to sve, jako vole hrvatski dizajn i rado investiraju u ključne komade. Po svemu rečenom, one su idealne klijentice našeg dućana.
Jesen je idealna za pokazati nove odjevne predmete,a na sebi već imamo preplanulu put. Uz tek nekoliko pomno odabranih komada možemo ući u novu sezonu u novom stilu.
Što ćemo najčešće viđati ove jeseni na našim damama?
Trenutno smo u punjenju zimskim kolekcijama svih dizajnera što znači da u ovom trenutku svaki dućan broji više od 300 artikala za ovu sezonu. Samo ću reći da ćemo ove jeseni biti obavijeni u pliš, čipku te optočeni ukrasnim dijamantima i biserima na veliko, ostalo ćete se morati uvjeriti sami i posjetiti nas ovaj ponedjeljak na adresi Majstora Jurja 9 u Splitu- ističe Ana.
LuLu&Brands pratite na društvenim mrežama – Facebook stranici i Instagramu.

Besplatna promocija

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */