PLUS Split Magazin

Loša vremenska prognoza odgodila prvi dan Fibra festivala na Gripama

Zbog najave kiše s jakim naletima vjetra, zbog sigurnosti posjetitelja i izvođača organizator Fibra festivala odlučio je odgoditi prvi festivalski dan Fibre s petka, 22. lipnja na nedjelju 24. lipnja!

– Iako smo jedva čekali današnje otvaranje festivala i prve punkerske tonove Rezervi s više strana najavljena kiša, a pogotovo najava nevere natjerala nas je da čitavi prvi dan festivala odgodimo za nedjelju 24. lipnja. – poručuju organizatori.

Tako Fibra počinje u subotu, 23. lipnja sa Slow Motion Suicideom, Markizom, Partibrejkersima, Letom 3, Rolom i Irenom Žilić, a Rezerve, She Loves Pablo, Kojoti, M.O.R.T., Vojko Vrućina, Krankšvester i High5 nastupaju u nedjelju, 24. lipnja.

Kupljena ulaznica za petak vrijedi i za nedjelju. Festivalska ulaznica za petak i subotu vrijedi za subotu i nedjelju.

Svi kojima ne odgovara promjena rasporeda povrat novaca mogu zatražiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu ili u slučaju kupnje online slanjem emaila na support@ticketshop.hr (Ticketshop.hr) ili info@croatia-tickets.com (Croatia Tickets).

Svi koji imaju festivalsku ulaznicu, a nedjelja im ne odgovara mogu zatražiti povrat novaca i kupnju karte za jedan festivalski dan po cijeni od 75,00 kn.

Također svi koji su planirali danas na ulazu kupiti kartu za prvi festivalski dan sada imaju priliku kupiti kartu za nedjelju danas i sutra na prodajnim mjestima ili online po cijeni od 75,00 kn.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */