Hrvatska Rukomet

Lino Červar: Uspjeli ste ujediniti Hrvatsku, Domovinsku i iseljenu, lijeve i desne, danas je zbog vas Hrvatska jedno!

izvor: Facebook

Cijelu Hrvatsku drma čudesna nogometna groznica. Cijela zemlja zaboravila je na sve, kako pojedinačne, tako i kolektivne probleme te istim plućima diše za reprezentaciju, koja je stigla do finala Svjetskog prvenstva i već sada ostvarila najveći rezultat u povijesti.

Cijelu situaciju za Index je komentirao i Lino Červar koji najbolje zna kako se postaje svjetski prvak. Učinio je to prije ravno 15 godina s rukometnom reprezentacijom, s kojom je stigao na SP u Portugal kao posljednja europska ekipa na ljestvici, izgubio na startu od Argentine, a onda do kraja sve pobijedio i zajedno sa slavnom generacijom (Balić, Metličić, Lacković, Šola…) bacio Hrvatsku u trans.

Sve što ste do sada napravili iznimno je. Nešto nedosegnuto, najveće ikad. Kapa dolje svima, od Dalića, preko igrača, pa sve do zadnjeg člana u stožeru. Hvala vam najveća jer ste uspjeli napraviti nešto nemoguće. Uspjeli ste ujediniti Hrvatsku. Domovinsku i iseljenu. Lijeve i desne. Danas zbog vas je Hrvatska jedno. A to može napraviti samo sport – kazao je Lino za Index.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */