Dalmacija Nogomet

KREĆE 2. MEMORIJALNI TURNIR “KLIJA”: U Solinu igraju Hajduk, Dinamo, Vojvodina, Domžale i Zaglebie

Sve je spremno za početak 2. Memorijalnog nogometnog turnira (U-16) Petar Kalinić-Klija što će se od petka do nedjelje, u organizaciji NK Solin, održati na terenima u Solinu i u Mravincima.

Organizatori, predvođeni Kajom Kalinićem, okupili su respektabilne klubova, na turniru će, uz domaćina Solin, igrati Hajduk, Dinamo, Zaglebie (Poljska), Vojvodina (Srbija) i Domžale (Slovenija).

Na ovaj način odajemo počast našem legendarnom igraču Petru Kaliniću Kliji, uloženo je puno truda u organizaciju i sami rast turnira u odnosu na prvo izdanje je pokazatelj da smo na pravom putu – kazao je Ante Boban, voditelj nogometne škole Solina, koja postiže iznimne rezultate.

Turnir će svoju veliku završnicu doživjeti u nedjelju, finale je na rasporedu u 13 sati, a završne utakmice bit će u direktnom prijenosu na društvenim mrežama NK Solina.

Gurat ću ovu ideju o turniru što više, ovo je najmanje što sam mogao dati svom ocu za sve što je dao nogometu. Vjerujem da ćemo podizati kvalitetu i ove godine. Hvala svima, koji pomažu, posebno gospodinu Domagoju Bojčiću iz udruge Dalmatinko, i sponzori su prepoznali uloženi trud i kvalitetu momčadi, koje sudjeluju. Imali smo dosta upita od engleskih klubova za sudjelovanjem, javile su nam se i neke reprezentacije, svoje skaute poslat će klubovi poput Milana tako da mogu reći da smo svi zajedno iznimno sretni i ponosni odrađenim poslom – kazao je Kajo Kalinić, inače trener Solinovih kadeta.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */