PLUS SPORT Hajduk

KOPIĆ UOČI UZVRATNE UTAKMICE OPTIMISTIČNO NAJAVIO PROLAZAK // “Došli smo napraviti rezultat i plasirati se u iduću rundu”

foto: Robert Matić // Hajduk.hr

Hajduk je sinoć odradio trening na stadionu Steaue, a prije toga je pred novinare izašao trener Željko Kopić.

– Svjesni smo da nas očekuje zahtjevna utakmica, rezultat je aktivan za obje momčadi. Imali smo dva zahtjevna, ali rezultatski pozitivna susreta u četvrtak i nedjelju. Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i riješimo manje poteškoće koje smo imali. Znamo da će domaćini biti agresivni i dati sve da se nametnu, ali s jasnim taktičkim planom vjerujem da ćemo biti pravi i ostvariti prolazak u sljedeću rundu – iznio je svoja očekivanja Hajdukov trener te se onda još malo osvrnuo na protivnika.

Šanse su 50:50, znamo da Steaua ima kvalitetu. Moramo se pripremiti za sve situacije i maksimalno biti koncentrirani svih 90 minuta. Steaua voli imati posjed, imaju mlade i talentirane igrače, ali i nekoliko dobrih iskusnih. No, mi smo ovdje došli napraviti rezultat i plasirati se u sljedeću rundu – jasan je Kopić.

A hoće li taj rezultat pokušati opet napraviti sa Šehićem i Fomitschowim na krilima, pitali su stratega bijelih.

S obzirom na pripreme i sve ono što smo radili, domaće utakmice smo igrali na terenu koji nije do kraja odgovarao onome što želimo igrati, pa smo neke stvari prilagodili trenutnoj situaciji. Tako smo napravili i na Rujevici. Taktički ćemo se pripremiti i vjerujem da ćemo biti maksimalno natjecateljski raspoloženi, te u konačnici, uz respekt Steaui, napraviti sve da prođemo u sljedeću rundu natjecanja – ističe Kopić.

A kad se već dotaknuo travnjaka…

– Travnjak nije savršen, ali je još uvijek bolji od našega i prilagodit ćemo se – kaže Hajdukov stručnjak.

Presica nije mogla proći bez pitanja o kapetanu Nižiću.

– Taj dio se unutar kluba komunicira i sa sportskim direktorom i predsjednikom. Nižić je rekao da nije spreman ni za ovu utakmicu, a što će biti dalje, to ćemo vidjeti… – poručio je Kopić, a s njim je na presici bio i Hamza Barry.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */