PLUS SPORT Hajduk

Kopić: “Cilj je ostvariti dobar rezultat pred uzvrat u Bukureštu”

foto: Robert Matić // Hajduk.hr

Hajduk sutra od 20.45 na Poljudu dočekuju rumunjsku momčad FCSB u prvoj utakmici trećega pretkola kvalifikacija za Europsku ligu.

– Očekuje nas utakmica sa FCSB, rumunjskom ekipom o kojoj imamo veliki broj informacija, znamo da posjeduju vrlo jak napadački potencijal, inzistiraju na igri, imaju mnogo dobrih strana, ali i neke loše koje ćemo nastojati iskoristiti. Vjerujem da ćemo prikazati kvalitetan nogomet i ostvariti dobar rezultat pred uzvrat u Bukureštu, rekao je trener Hajduka Željko Kopić.

Istaknuo je kako su igrači spremni za sutrašnji dvoboj te da s nestrpljenjem čekaju početak utakmice.

Pri odabiru igrača za utakmicu sigurno ću se voditi i njihovim karakterom, to je jedna od primarnih stvari u selekciji. Još po mom dolasku smo pričali o tome što je DNK Hajduka i baš zato mi je drago što je Stanko Jurić iskoristio svoju šansu jer on ide u kontekst igrača koji imaju karakter i energiju koja nam sigurno može pomoći, dodao je Kopić.

Mladi veznjak Jurić u prve je dvije službene utakmice za Hajduk postigao dva pogotka.

– Cijeli život sam čekao priliku koja mi se sada pružila, dočekao sam je i teško ću je ispustiti. Ovo je utakmica u kojoj se cijela sezona može okrenuti na našu stranu, rekao je Jurić.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */