SPORT Sport+

Kaštelanska vlast primila je članova Kluba dizanja utega nakon odličnih rezultata

Gradonačelnik Denis Ivanović zajedno sa svojim zamjenicima Jadrankom Matok Bosančić i Grgicom Benutićem primio je članove Kluba dizača utega Kaštela povodom osvajanja Kupa Republike Hrvatske “Ivan Helman” početkom prosinca u Splitu.

Klub dizača utega Kaštela osnovan je 1997. godine, jedan od suosnivača je ujedno trenutni predsjednik kluba Nino Nikolić te se nalaze u prostorijama športske dvorane u Kaštel Starom. Klub trenutno broji 23 aktivna člana, od toga 5 žena.

Prvi osvojen trofej je bio Kup RH 1998., a nakon dugo godina i 2017. Ujedno su osvojena 2 ekipna treća mjesta, Kup RH 2015. i Prvenstvo RH 2015. Na pojedinačnim državnim prvenstvima za muškarce osvojene su brojne medalje u različitim kategorijama i uzrastima, Ivan Leskur je osvajač 1.mjesta u seniorskoj i kadetskoj konkurenciji do 62 kg 2014. i 2015. godine, Marko Injić u juniorskoj i kadetskoj 2014. i 2015. u kategoriji do 85 kg koji je ujedno bio član reprezentacije RH u nižim uzrastima.

U ženskoj konkurenciji osvojeno je 4. mjesto na Kupu RH 2017. te prvo mjesto na pojedinačnom seniorskom prvenstvu RH Ada Mulaosmanović u kategoriji do 69 kg 2017. godine. Uz sve navedene uspjehe tu su mnoga druga i treća mjesta u svim uzrastima zadnjih godina.

Predstavnici kluba predstavili su svoj rad gradonačelniku i iznijeli poteškoće s kojima se susreću, a gradonačelnik Ivanović je mladim sportašima obećao da će Grad pomoći u obnovi poda kako bi mogli trenirati u primjerenijim uvjetima.

Podijeli, neka i drugi vide.
Tagovi

NAJNOVIJE

/* ]]> */