PLUS Dalmacija

KAŠTELA – GRAD PO MJERI DJECE // U Kaštelima se grade dva nova dječja igrališta

Grad Kaštela nastavlja s izgradnjom novih dječjih igrališta i uređenjem ulica. Riječ je o investicijama koje podižu standard i kvalitetu života građana, a posebno djece i obitelji. Tako je proteklih dana započela izgradnja novog dječjeg igrališta poviše magistrale u Kaštel Kambelovcu, a radove je obišao gradonačelnik Denis Ivanović.

Najprije smo uredili dječje igralište pred Crkvom Kraljice mučenika u Radunu, zatim jedno poviše magistrale u Kaštel Gomilici, Rudinama, Kaštel Sućurcu na Sokolani i sad istovremeno radimo dva igrališta iznad magistrale – jedno ovdje u Kaštel Kambelovcu, a drugo u Kaštel Sućurcu. Igralište u Kaštel Kambelovcu bit će gotovo za mjesec dana, dok će u Kaštel Sućurcu biti dovršeno za dva tjedna. Nastavljamo i dalje stvarati sadržaj za najmlađe, posebno u dijelu gdje ima mnogo obitelji s djecom – istaknuo je gradonačelnik Ivanović.

Vrijednost radova na izgradnji dječjeg igrališta u Kaštel Kambelovcu iznosi 200 tisuća kuna, dok će se za igralište u Kaštel Sućurcu izdvojiti 250 tisuća kuna.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */