PLUS SPORT Hajduk

Juranović: “Dominirali smo, ova utakmica pokazala je što možemo”

foto: Miro Gabela / Hajduk.hr

Hajduk i FCSB odigrali su 0:0 u prvoj utakmici 3. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu odigranoj na Poljudu. Imali su Bijeli više šansi od svog suparnika, a trener Željko Kopić nakon utakmice izrazio je zadovoljstvo prvenstveno pristupom svoje momčadi. 

– Moj prvi dojam je da smo mi danas bili Hajduk. Agresivni i taktički disciplinirani, dobili smo veliki broj duela, puno dobrih stvari smo napravili, ali možemo žaliti što na kraju nismo pobijedili. Igrali smo večeras protiv jako kvalitetnog protivnika, imamo aktivan rezultat i vjerujem da ćemo u drugoj utakmici biti u još boljem stanju – između ostalog je kazao trener Bijelih Željko Kopić.

Hajdukov kapetan Josip Juranović imao je vrlo zapaženu ulogu u remiju bez golova protiv rumunjske momčadi FCSB na Poljudu. Desni bek Bijelih bio je neumoran, imao je niz sjajnih prodora i mnoštvo oduzetih lopti prilikom suparničkih napada.

– Dominirali smo tijekom većeg dijela utakmice, stvorili smo puno više šansi od njih, praktički su imali samo jednu priliku na samom kraju susreta. Idemo u Bukurešt s visokim samopouzdanjem, imamo veliku priliku, samo se moramo postaviti kao u današnjem susretu. Europa je pokazala što možemo i kakvi smo zapravo, vjerujem da ćemo to pokazati i u prvenstvu – kazao je Juranović nakon utakmice.

Već u nedjelju Hajduk gostuje na Rujevici u sklopu 3. kola HT Prve lige.

– Nema kalkulacija, želimo pobijediti Rijeku, idemo tamo po tri boda – zaključio je Juranović.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */