PLUS Hrvatska

JESTE LI VIDJELI OVOG MUŠKARCA? Rekao je prijatelju da se ide provozati biciklom i nakon toga mu se gubi svaki trag

Nestao je 40-godišnji Vanja Lovrentijev(40) koji je posljednji put viđen u srijedu oko 18 sati u Kraljevečkim Novakima, pored Sesveta. Tamo živi sa cimerom koji mu je prijatelj i poslovni partner.

“Prijatelju, koji mu je ujedno i cimer, je rekao u srijedu oko 18 sati da se ide provozati biciklom po kvartu jer taj dan nije bio u teretani. Oko 20 sati mu je bilo sumnjivo što se nije vratio pa ga je zvao na mobitel. Međutim, Vanja se nije javljao. To nije uobičajeno za njega i uvijek bi se javio”, rekla je za Vijesti.hrTamara Lović, sestra nestalog Vanje koja je zbog cijelog slučaja iz Rijeke doputovala u Zagreb.

‘Nitko nije primjetio ništa neobično’

“Nitko nije primijetio da bi se s njim nešto neobično događalo. Sve je bilo kao i obično. Čak je bicikl od susjede posudio. Obavijestili smo policiju, a u potragu po okolnim mjestima su se uključili i ljudi iz HGSS-a, lovci i prijatelji. I dronovima ga traže. Jedino još ronioce nisu pozvali, a što smo predložili s obzirom da nedaleko ima i jedno jezero”, nastavila je Tamara.

Majka nestalog Vanje, Ljubica Lovrentijev, iznimno teško podnosi cijelu situaciju. “Vanja je odgovorna osoba i sigurno bi se javio obitelji i prijateljima. Policija je uspjela dva puta locirati njegov mobitel. Prvi put iduće jutro kod obližnje crkve, a drugi put oko 13 sati u obižnjoj šumi. Međutim, po dolasku na ta mjesta nisu zatekli niti Vanju niti su imali bilo kakav daljni trag”, ispričala je obiteljska prijateljica Lovrentijevih Ivana Brlić.

Vanja je visok 174 centimetra, jače tjelesne građe, kestenjaste kratke kose i smeđih očiju. Kada je otišao od kuće na sebi je imao crne klatke hlače, crnu kratku majicu i tenisice.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */