Hrvatska Život

IZNENADNO ISPADANJE // Goran izbacio Ivanu: Ovdje za tebe završava emisija!

Screenshot: RTL

U ponedjeljak navečer Gospodin Savršeni je započeo epizodu s neugodnim iznenađenjem jer se ranijim eliminacijama nitko nije nadao.

Gospodin Savršeni je na romantičnoj večeri utroje shvatio kako Ivana Milat nije prava osoba za njega te joj se odlučio zahvaliti na sudjelovanju u showu.

Mislim da ipak nemamo toliko toga zajedničkog da bi naša veza bila uspješna. Nikako da kliknemo i to me muči. Bilo mi je teško naći prave riječi, ali među nama nema nikakve kemije i tu barijeru nikako da pređemo. Nažalost, moram ti reći da je za tebe ovdje završava emisija – teška je srca priznao Goran.

Možda mu se moja jednostavnost i direktnost ne sviđa. Nisam razočarana, drago mi je što sam bila dio ovoga, možda se samo nismo stigli bolje upoznati – izjavila je simpatična Korčulanka koja će ljubav potražiti izvan showa.

Nakon što je Ivana otišla Goran je odlučio Klari pokloniti ružu jer mu je bilo jako drago što je bila potpuno iskrena s njim te ju zbog toga sada cijeni još više. A kada se Klara vratila u hotel, djevojke su digle paniku oko toga gdje je nestala Ivana i zašto se nije vratila u hotel, a razlog njezina odlaska ostao im je nepoznat.

Sljedeći dan Gospodin Savršeni pozvao je Hanu, Daisy, Aleksandru, Nandi i Ivu na grupni spoj – jedrenje po šibenskom arhipelagu. Prije jedrenja Goran je napravio mali izazov za djevojke, ona koja je prva doplivala do jedrilice osvojila je neko vrijeme nasamo s njim, a unatoč tome što se Daisy trudila brzo plivati, Iva je bila najbrža.

Među nama ima kemije i to se osjeti – priznala je Iva nakon razgovora s Goranom koji je to isto osjetio. Nakon Ive Gospodin Savršeni pozvao je Hanu nasamo te joj priredio pravo iznenađenje. Poklonio joj je sredstvo za skidanje šminke kako bi je testirao, a ona je rado prihvatila izazov.

Nemam komplekse i obećala sam mu da će me vidjeti bez šminke – rekla je Hana nakon što je ispunila njegovu želju.

Dok su oni uživali na jedrilici, Anezi, Klara i Gabrijela iskoristile su vrijeme da malo prokomentiraju svoju konkurenciju, a potom su i one dobile pismo u kojem ih Goran poziva na grupni spoj.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */