PLUS Magazin

ISKRENO I ŠKAKLJIVO! Marin Čilić odgovarao na urnebesna pitanja djece

Foto: Antena Zagreb

Naš proslavljeni tenisač Marin Čilić na Anteni Zagreb izvukao je parove za nadolazeći humanitarni spektakl na Šalati, ali i odgovarao na pitanja djeca koja su uvijek iskrena publika bez dlake na jeziku.

Marin Čilić sigurno nije nikad ni sanjao da će morati odgovarati na pitanja koja su ga dočekala na Anteni Zagreb. Djeca iz zagrebačkog Dječjeg vrtića Siget dobila su jedinstvenu priliku postaviti pitanja tenisaču i to su napravili u svom stilu – iskreno i škakljivo.

“Imam 50 kuna u kasici prasici. Koliko imaš ti?”, zanimalo je Niku. “Jesi li i ti u kazni kad kažeš ružnu riječ?”, upitao je Šimun. “Smrde li ti noge kad izuješ tenisice?”, glasilo je Andrejevo pitanje.

Kako se Marin snašao, pogledajte u videu.

U razgovoru sa Sašom Lozarom otkrio je i čime se otrovao u Španjolskoj uoči meča s Đokovićem, zbog čega je bio prisiljen predati meč.

”Otrovao sam se carpacciom od tune. U Španjolskoj stalno konzumiraju hranu zajednički. Svi dijele tapase itd. Onda smo i mi krenuli probati nekoliko različitih jela i eto. Čovjek uči dok je živ.”

Saša je otkrio i da je od prijatelja čuo koliko je Marin skroman i da u teretani strpljivo čeka svoj red za spravu za vježbanje .

”Ako treba, i pomognem. To je sportski. Pogotovo u situacijama kad mogu izaći u javnost i kad nisam sam na teniskom terenu, volim biti među ljudima i trenirati. To mi daje motivaciju”, rekao je Marin.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */