PLUS Hrvatska Magazin Zdravlje

INTERVJU // Pobjednik ‘Života na vagi’: Zdraviji sam, osjećam se mlađe i maštam da ostvarim svoj san

Foto: RTL.hr

Četiri i pol mjeseca predanih treninga, zdrave prehrane i potpuno novog sklopa u glavi 46-godišnjem Alenu Abramoviću donijelo je pobjedu u trećoj sezoni showa „Život na vagi“. Dečko s Knežije ukupno je skinuo 86,4 kilograma, odnosno, sa 181,3 došao je na samo 94,9 kilograma, piše RTL.hr

Jesi li se nadao da ćeš pobijediti?
Jesam, ali nisam razmišljao o nagradi. Taj mi se osjećaj probudio pred kraj showa, kad sam vidio da imam fantastične rezultate te da sam i ja jedan od kandidata koji bi mogli osvojiti glavnu nagradu.

Što ti je prvo prošlo kroz glavu kad je Marijana izrekla tvoje ime?
Bio je to nestvaran osjećaj koji ne znam opisati i koji je zaokružio cijelo moje putovanje u showu.

Na što ćeš potrošiti osvojeni iznos od 150 tisuća kuna?
Dio ću potrošiti na kupnju nove garderobe koja mi je sada prijeko potrebna, dio na putovanje, a dio na uređenje stana.

S kakvom si premisom ušao u kuću, jesi li si postavio neki cilj koliko kilograma želiš skinuti?
U kuću sam došao s namjerom da spasim svoje zdravlje i da tjedan po tjedan ostanem u kući kako bi skinuo što više kilograma. U pismu sam napisao da želim skinuti 60 kilograma pa me iznenadilo kada sam vidio da sam skinuo 86,4!

Hoćeš li još mršavjeti, koja je tvoja idealna kilaža?
Cilj mi je doći do nekih 90 kilograma i onda raditi na mišićima.

Što ćeš napraviti s odjećom koja ti je prevelika?
Odjeću sam već podijelio onima kojima je potrebno, a ja sam napokon kupio kaput koji mi je zapeo za oko, ali znao sam da u toj trgovini neće biti moga. E, pa sada ima moga broja!

Dječački ti je san, rekao si, postati pjevač ili glumac, hoćeš li pokušati i to ostvariti?
Nikad ne reci nikad, ali trenutno bih želio započeti svoj lifestyle YouTube kanal koji bi se bavio zdravom prehranom, humorom i modom.

U show si ušao s mnogim zdravstvenim tegobama, jesi li sad zdrav čovjek? Nakon liječničkog pregleda rekli su ti da si sada mlađi za čak 11 godina, osjećaš li tu promjenu?
Apsolutno mogu reći da sam zdrav, a i rezultati s posljednjeg sistematskog pregleda to potvrđuju. Čak i više od toga osjećam promjene, osjećam se kao da imam 20!

Što bi poručio onima koji se bore s prekomjernom tjelesnom težinom?
Poručio bih im da obavezno potraže pomoć ako vide da si ne mogu pomoći sami, kao što sam ja napravio u sklopu showa, te da ne misle da je nemoguće promijeniti život jer je apsolutno moguće.

Kako će izgledati Alenov život nakon završetka showa?
Novi život uključuje redovite treninge, pravilnu prehranu, nove poslovne korake i izazove te puno druženja s prijateljima – kazao je Alen za RTL.hr.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */