PLUS Dalmacija

INDEX OBJAVIO SNIMKU // Odgojiteljica vrtića u Imotskom psuje djecu: Šta je bog te posra?!

Sceenshot: Index

INDEX je u posjedu videosnimke iz Dječjeg vrtića Imotski na kojoj se čuje odgojiteljica koja se otresa, urla i psuje dijete koje od nje traži igračku.

“Tete, tete, tete”, čuje se na snimci dijete jasličkog uzrasta kako doziva tetu, nakon čega kreću salve uvreda.

Šta je bog te posra, šta je više, nema, jesam ti dala Bibija, boga ga je*a s Bibijem više, svima, šta ne iđete kući – čuje se odgojiteljica imotskog vrtića koja je sama snimala ovu scenu i potom je poslala prijateljici. Index je zvao dotičnu odgojiteljicu, no na telefon nam se javila njena majka koja je i sama odgojiteljica u istom vrtiću. Potvrdila nam je da je na snimci njena kći i rekla da je sve skupa velika pogreška i grozna šala.

Source: Teta u Imotskom grubo vrijeđa djecu koju čuva by indexpromocija

Znam pozadinu cijele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć prije bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo sa psovkama i njima je to bilo smiješno. I drugi dan je ona došla u smjenu i htjela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smiješna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred djecom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmije. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću – rekla je Indexu njena majka. Potom je krenula razgovarati s nekim i kad nam se opet javila, rekla je da smo je zatekli.

Moja kćer nije takva, to nije njen rječnik, dogodila se užasna greška i javit će vam se njen odvjetnik i s njim se dogovorite. Nemojte na osnovu ovako uznemirene majke pisati nešto – rekla nam je majka djevojke koja je urlala i psovala djecu.

Zvali smo i ravnateljicu Dječjeg vrtića Imotski Jelenku Jukić, a na telefon se Indexu javio zaposlenik vrtića koji nam je rekao da je ravnateljica na službenom putu i da nije nadležan davati izjavu.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */