Dalmacija

Iako je sezona na odmaku, nesređeni odnosi između taksista u Dubrovniku nisu se previše umirili

Foto: Liberal.hr

Na području dubrovačke gradske luke, kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, jučer je došlo do sukoba između dvojice taksista.

Iako je sezona na odmaku, nesređeni odnosi između taksista u Dubrovniku nisu se previše umirili. Naime, kako doznajemo, jučer je u poslijepodnevnim satima došlo do sukoba između dvojice taksista pri čemu su pale teške riječi, a navodno je sve bilo na rubu fizičkog obračuna. Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su ovaj događaj.

Jučer oko 17 sati u Policijskoj postaji Dubrovnik zaprimljena je prijava koju je podnio 38-godišnjak za kazneno djelo prijetnje. On je prijavio svog vršnjaka zbog upućenih prijetnji, a umalo je došlo do fizičkog sukoba. Sve se dogodilo na taksi stajalištu u Luci Dubrovnik. Policija je ubrzo pronašla prijavljenog muškarca te su utvrđeni elementi kaznene odgovornosti i protiv njega ide kaznena prijava zbog prijetnje – kazali su iz dubrovačke policije.

Sukob između taksi vozača na dubrovačkim prometnicama nažalost nije neuobičajena stvar budući da je ovo ljeto došlo do liberalizacije tržišta pa samim tim i povećanja vozila. Tenzije između vozača izazivaju brojne napetosti, a u najgorem slučaju i sukobe pa je tako početkom srpnja došlo do fizičkog okršaja dubrovačkog taksiste i vozača Ubera.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */