PLUS Hrvatska Magazin

GOSPODIN SAVRŠENI // Nandi je ispala: Mene će već pogoditi Amorova strijela

Foto: RTL

U utorak navečer Gospodin Savršeni na spoj je doveo Hanu i Gabrijelu, a na kraju večere morao je odabrati samo jednu djevojku te se odlučio za atraktivnu crnku, nakon čeka je uslijedio dugi strastveni poljubac.

Na kraju večeri uslijedila je ceremonija ruža, Goran je crvenu ružu dao Aleksandri, Daisy, Klari, Ivi i Anezi, a bez ruža su ostale Nandi i Hana. I dok su svi u šoku i nevjerici gledali što se događa, voditeljica Antonija Blaće spasila je situaciju s bijelom ružom koju je Goran odlučio dati Hani, a Nandi je napustila vilu.

Na početku smo nazdravili za prijateljstvo i evo nas na kraju mog putovanja, to smo i postigli prijatelju. Goranu pružite podršku, nije mu lako u kratkom periodu među predivnim ženama odabrati onu pravu. Mogu vam odati da je uz izgled jako inteligentan i simpatičan. Curama koje su ostale želim sreću u osvajanju Goranovog srca. Sve zaslužujemo biti voljene i voljeti. Sve ste divne na svoj način. Mene će već pogoditi Amorova strijela. Priželjkujem ljubav. Hvala na podršci i nije svakom zbogom zauvijek. Voli vas Nadalina – napisala je na svom Instagramu uz video poruku.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */