PLUS Dalmacija

Funcuti pretukli mladog Torcidaša na šibenskom kolodvoru

foto: ilustracija

Šibenska policija istražuje slučaj jučerašnje tučnjave na autobusnom kolodvoru. Više osoba je napalo i ozlijedilo 20-godišnjeg pripadnika Torcide koji je s djevojkom čekao autobus za Vodice.

– U ponedjeljak oko 19 sati zaprimili smo dojavu da je na kolodvoru u Šibeniku došlo do tučnjave više mlađih osoba. Okolnosti se utvrđuju i provodi se kriminalističko istraživanje – kazala je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Mladi Vodičanin je u napadu zadobio teške ozljede, a ispričao je da su ga napali Funcuti.

– S djevojkom sam bio u Stilu na njezinom maturalnom after partyju. Slušali smo i pjevali Hajdukove pjesme, kad mi je na Instagramu stigla prijeteća poruka od jednog šibenskog Funcuta da, kako je on napisao, prestanemo s glupostima. Odgovorio sam da nećemo više pjevati. S djevojkom sam se uputio na kolodvor jer smo imali autobus u 19 sati. Deset minuta prije polaska autobusa, dvoje Funcuta, a jedan od njih imao je fantomku, prišli su mi i počeli me naguravati i udarati. Vrlo brzo došlo ih je još 10 do 12, ne sjećam se više – bacili su me na pod i iscipelarili. Iako su bili maskirani, prepoznao sam njih četvoricu, jer su mi i prije prijetili – ispričao je 20-godišnji Vodičanin za Jutarnji list.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */