Svijet

Facebook traži stručnjaka za hrvatsko tržište koji će raditi u Irskoj za 25 tisuća kuna

Facebook traži stručnjaka za hrvatsko tržište uz napomenu da je mjesto rada Dublin, pa ćete u slučaju selidbe zbog posla brzo naći društvo (još bolje ako već živite tamo), a sretnik koji dobije posao radit će u odjelu za tržišne operacije (Market Operations).

Taj se odjel bavi sigurnošću korisnika Facebooka, odnosno rješava slučajeve kršenja Facebookovih pravila i “gradi povjerenje u korištenje Facebooka”. Zadaće kandidata koji dobije posao bit će brzo, kvalitetno, empatično i točno odgovaranje na upite korisnika, kao i istraživanje i rješavanje slučajeva kršenja pravila. Osim toga morat će se upoznati s Facebookovim proizvodima i standardima te konstantno raditi na svom znanju. Morat će poznavati aktualne događaje i ponašanje korisnika iz Hrvatske te sam dolaziti do rješenja za konkretne probleme.

Kad je riječ o uvjetima, Facebook traži da imate diplomu prvostupnika i dvije godine radnog iskustva, po mogućnosti na analitičkim poslovima. Potrebna je i sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada, a plus je i poznavanje rada u Excelu i SQL-u. Nema potrebe naglašavati da je nužno tečno znanje engleskog i hrvatskog jezika, ali i poznavanje hrvatskog tržišta.

Plaća se u oglasu ne navodi, ali internetska stranica Glassdoor piše da prosječna godišnja plaća za ovo radno mjestu u Dublinu iznosi 41.000 eura, odnosno 3400 eura mjesečno, što je više od 25.000 kuna.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */