Hrvatska Rukomet

Evo kako Karabatić vidi šanse Hrvatske u nastavku

Screenshot: YouTube

U klasiku svjetskog rukometa između Hrvatske i Francuske u srijedu, Nikola očekuje puno bolju predstavu naše reprezentacije. Nikola Karabatić vratio se u sastav Francuske. Minutaža mu jest srezana, no njegov psihološki učinak na momčad je nemjerljiv.

“Kad gledamo rezultat, izgleda da je bilo lako, ali nije bilo lako. Islanđani su bili nezgodni, no mi smo dobro odigrali. Borili smo se do kraja, bitan nam je rezultat jer na kraju ove grupe jedan pogodak može biti bitan. Zadovoljni smo igrom, ponašanjem i sad imamo dva dana odmora.”

Poziva na ozbiljnost
“Da, vidjeli smo da je Hrvatska izgubila, ali mislili smo samo na sebe, ne smijemo se upustiti u kalkulacije. Iznenadio nas je poraz Hrvatske jer su odlično igrali dosad, ali znali smo da je Brazil odlična ekipa. Nije više rukomet kao prije da se ekipe poput Brazila lako pobjeđuju, sad je i Brazil prava ekipa i danas su to dokazali.”

Unatoč svemu, u klasiku svjetskog rukometa između Hrvatske i Francuske u srijedu, Nikola očekuje puno bolju predstavu naše reprezentacije.

“Mislim da će Hrvatska sigurno odigrati bolje nego danas. Sad nemaju druge opcije nego dobiti nas i Njemačku, a kad im je tako, onda je najteže igrati protiv njih. 100 posto nas čeka teška utakmica.”

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */