PLUS Rukomet

EURO2018 // Hrvatska večeras igra protiv Islanda, Lino Červar izabrao zamjenu za Duvnjaka

Stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije odlučio se za dodatnog igrača koji će uskočiti umjesto ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka i biti u konkurenciji već u susretu protiv Islanda.

Odluka je pala na Denisa Buntića koji će se tako naći u rosteru Hrvatske već večeras u susretu s Islandom. Ulaskom Buntića, Lino Červar ima na raspolaganju trojicu desnih vanjskih, tu su sada protiv Srbije raspoloženi Luka Stepančić i Marko Kopljar kojima je kao treća opcija priključen Buntić.

Protivnika Hrvatske – Island komentirao je Željko Musa koji je istaknuo da nas čeka vrlo težak protivnik i potpuno drugačija utakmica nego protiv Srbije.

– Drago mi je što smo u onakvom ambijentu splitske Arene uspjeli pobijediti Srbe i sada puno lakše idemo dalje. Island je iznenadio Šveđane koji su bili favoriti i malo poremetio našu skupinu. Vrlo su snažni sa sjajnim vođom Palmarssonom, brzi su i brzo završavaju napade. Ključ je da se psihički pripremimo kao što smo to radili i prije Srbije. U napadu trebamo biti krajnje strpljivi, ne ulaziti u neke loše opcije šuta kako ne bi razbranili njihova golmana Gustavssona koji je uništio Šveđane – kazao je pivotmen Željko Musa.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */