Magazin Život & Kultura

DVORANA KREŠIMIR ĆOSIĆ // Dino Merlin svoj će prvi koncert u 2018. godini održati u Zadru!

izvor: dinomerlin.com

Turneji “Hotel Nacional” Dina Merlina dosad je prisustvovalo više od 600.000 posjetitelja diljem svijeta, a po prvi put u karijeri jedna od najvećih regionalnih zvijezda održat će koncert u Zadru, i to u veljači 2018., u prekrasnoj areni nazvanoj po košarkaškom velikanu Krešimiru Ćosiću.

Ovaj povijesni susret Dine Merlina s publikom u Zadru, gradu koji je britanski Guardian proglasio “hrvatskom prijestolnicom cool-a”, održat će se uoči Valentinova, u subotu, 10. veljače 2018.

Povodom najave koncerta u Zadru Dino je izjavio:

Izuzetna mi je čast predstaviti se u zdanju koje je dobilo ime po jednom od heroja iz moje mladosti – velikom Krešimiru Ćosiću. Jedva čekam da izađem pred sve te divne ljude koje ću po prvi put sresti u Zadru. Ne sumnjam da će ta noć ostati u lijepom sjećanju za sve nas.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju u srijedu, 1.11.2017. u sustavu Ticketshopa (www.ticketshop.hr), a sve dodatne informacije o ovom koncertu kao i o sljedećim koncertima turneje “Hotel Nacional” mogu se pronaći na web stranici www.dinomerlin.com

Tako će prvi sljedeći koncert Dino održati 4.11.2017. u njemačkom Leverkusenu, a potom 16.12. u švicarskom gradu Dietikonu. Na dočeku 2018. godine Dinu Merlina možete slušati na dubrovačkom Stradunu!

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */