Život & Kultura Kultura

DUBROVNIK // Prvi ovogodišnji festivalski koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra u Kneževom dvoru

DLJI

U okviru glazbenog programa 68. Dubrovačkih ljetnih igara prvi put ovo ljeto u Dvoru će nastupiti Dubrovački simfonijski orkestar uz flautisticu Tamaru Coha Mandić i harfisticu Dianu Grubišić Ćiković, pod ravnanjem dirigenta Richarda Rosenberga, u petak, 11. kolovoza, s početkom u 21:30.

Na programu ovog festivalskog koncerta je baletna suita Vol na krovu Dariusa Milhauda, Mozartov Koncert za flautu i harfu, Gottschalkova À Montevideo simfonija te The Ballade of the Scandalous Life of Frankie & Johnny Jeromea Morossa.

Već 18. kolovoza na programu je drugi koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod ravnanjem Francesca di Maura na kojem će zajedno s Nikolom Fabijanićem praizvesti Bird Concerto za saksofon i orkestar skladatelja Petra Obradovića.

Ulaznice za koncert u Dvoru dostupne su online na internetskim stranicama Igara te na blagajnama u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) i u Luži kao i na ulazu, jedan sat prije početka izvedbe. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% za kupnju ulaznica na prodajnim mjestima.

Podijeli, neka i drugi vide.

NAJNOVIJE

/* ]]> */